Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Potatis | ||
2 tbsp | Smör | |
1 krm | Salt | |
700 g | Potatis | |
Fisk | ||
2 tbsp | Smör | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
1 krm | Salt | |
2 tbsp | Olivolja | |
600 g | Rödspättafile | |
Tillbehör | ||
250 g | Edamamebönor | |
1 krm | Salt | |
Persiljeyoghurt | ||
1 tsp | Honung Flytande | |
0,5 pc. | Persilja - färsk | |
2 dl | Yoghurt för Matlagning | |
1 krm | Salt | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
0,25 tsp | Vitvinsvinäger |
Potatis: Skala potatisen och koka i saltat vatten tills den är mjuk.
Persiljeyoghurt: Blanda yoghurt med sköljd finhackad persilja, honung och vitvinsvinäger. Smaka av med salt och peppar.
Fisk: Salta och peppra spättafiléerna efter smak. Hetta upp smör och olja i en stekpanna och stek fisken på medelhög värme i ca 2-3 min på båda sidor.
Tillbehör: Koka upp saltat vatten i en kastrull till sojabönorna. Värm sojabönorna i ca 1 min. Sila av vattnet och lägg upp dem i en skål.
Potatis: Sila av potatisvattnet och lägg upp potatisen på ett fat. Tillsätt smör och krossa lite lätt med en gaffel. Servera fisken med krossad potatis, persiljeyoghurt och sojabönor.
Näringsvärde: 583 kcal. 45 g protein, 20 g fett, 48 g kolhydrater.
Photo:
Sanna Livijn Wexell
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel
1 Vitvinsvinäger EKO/KRAV 250ml Garant Eko