Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Örtdressing | ||
1 tsp | Salt | |
1 tbsp | Herbes de Provence | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
4 tbsp | Olivolja | |
1 tsp | Honung | |
2 tbsp | Vit balsamvinäger | |
Sallad | ||
25 g | Pinjenötter | |
225 g | Haricot Verts Fryst | |
65 g | Salladsmix | |
2 pc. | Avokado | |
240 g | Räkor i Lake | |
2 dl | Quinoa | |
4 pc. | Ägg |
Sallad: Koka gryn enligt anvisning på förpackningen.
Koka äggen mjuka, ca 4-5 min. Lägg i haricots vertsen i vattnet den sista minuten så att de tinar. Sila av vattnet och spola kallt.
Sila av spadet från räkorna och lägg upp i en skål.
Skölj salladen och lägg upp på ett fat.
Örtdressing: Blanda ihop alla ingredienser till dressingen. Blanda hälften av dressingen med räkorna.
Sallad: Spola det kokta grynet kallt och blanda med haricots verts och resten av dressingen. Lägg upp på salladsfatet och toppa med räkor, skivad avokado, ägghalvor och pinjekärnor.
Näringsvärde: 525 kcal, 23 g protein, 30 g fett, 39 g kolhydrater
Photo:
Sofia Törnqvist
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel
1 Sallad Färdigsköljd French Mix Klass1