Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Frityrsmet | ||
1 tsp | Salt | |
2 dl | Is | |
2 dl | Majsstärkelse | |
0,5 dl | Mineralvatten | |
Övrigt | ||
4 tbsp | Citron | |
1 L | Frityrolja | |
1 krm | Salt | |
300 g | Potatis Mjölig | |
1 tbsp | Persilja - färsk | |
1 clove | Vitlök Vanlig | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
Fisken | ||
1 tbsp | Färsk timjan | |
1 kg | Torskfilé Fryst | |
2 tbsp | Salt | |
1 L | Mellanmjölk |
Koka och pressa potatis. Pochera fisken, låt den skjuda 3-4 minuter i mjölk med salt och timjan. Blanda till frityrsmeten. Vänd ner fisken och tillsätt övriga ingredienser. Forma små kroketter och vänd ner dem i frityrsmeten. Fritera någon minut i en kastrull med olja tills kroketterna är gyllenbruna. Oljan ska ha en temperatur på 180 grader, blir den för het kan den fatta eld. Ha därför ett kastrullock i beredskap och lämna inte spisen.
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
2 Torskfilé Fryst MSC 600g Feldt's