Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Kålsallad | ||
2 clove | Vitlök Vanlig | |
1 tbsp | Dijonsenap | |
1 pc. | Persilja - färsk, 1 dl | |
0,5 pc. | Spetskål | |
0,5 dl | Olivolja | |
1 tbsp | Honung Flytande | |
1 tbsp | Salt | |
Till Servering | ||
3 dl | Svart Ris | |
Lax | ||
0,5 pc. | Purjolök | |
2 pc. | Äpple Royal Gala | |
2,5 dl | Matlagningsgrädde | |
600 g | Laxfilé | |
2 krm | Flingsalt | |
1 tbsp | Dijonsenap |
Börja med att strimla kålen tunt och strö över salt. Ställ åt sidan att vätska ur i ca 20 minuter. Skölj sedan av kålen och krama ur vätskan. Blanda samman senap, honung, pressad vitlök och olivolja. Vänd ner i kålen tillsammans med den hackade persiljan.
Koka riset enligt anvisning. Dela laxfilén i bitar, ca 4x4 cm. Salta och peppra. Lägg bitarna i en ugnsfast form med lite olja i botten. Strimla purjolöken och tärna äpplena grovt. Strö över laxen i formen. Blanda grädde och senap, häll över. Stek laxen i ugn på 225° i ca 15 minuter. Servera laxen med kålsalladen och det svarta riset.
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Äpple Royal Gala 6-pack Klass1
1 Flingsalt Gourmet 250g Falksalt