Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
2 tbsp | Citron | |
350 g | Spaghetti | |
3 clove | Vitlök Färsk | |
2 tbsp | Vatten | |
3 tbsp | Olivolja | |
350 g | Rödbetor Färsk | |
1 dl | Parmesanost | |
0,5 pc. | Basilika - färsk | |
0,5 tsp | Salt | |
1 dl | Valnötter |
Sätt ugnen på 200 grader.
Skala rödbetorna. Dela i tärningar och lägg på bakplåtspapper i en form. Rosta i 50 minuter. Ta ut och låt svalna.
Lägg alla ingredienser utom oljan i en mixer och mixa till en slät konsistens. Tillsätt oljan medan du mixar.
Koka pastan i lättsaltat vatten och klicka på pesto. Toppa med lite rostade valnötter, några basilikablad och lite parmesan.
Näringsvärde: Energi (kcal) 570,4, Protein (g) 19,0, Fett (g) 20,9, Kolhydrater (g) 73,4
Photo:
Linnea Swärd
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt