Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Botten | ||
100 g | Smör | |
250 g | Digestive original | |
Tillbehör | ||
2 dl | Vispgrädde | |
100 g | Blåbär | |
Fyllning 2 | ||
3 tbsp | Strösocker | |
1 tbsp | Vaniljsocker | |
3 dl | Creme Fraiche Naturell | |
Fyllning 1 | ||
1,25 dl | Strösocker | |
450 g | Färskost Naturell | |
3 pc. | Ägg | |
200 g | Blåbär Fryst |
Sätt ugnen på 180 grader. Smula kexen och blanda med smält smör. Tryck ut smuldegen i formen. Grädda i ca 5-10 min.
Kör ingredienserna till fyllning 1 i matberedaren till en jämn smet. Häll i formen.
Grädda i nedersta delen av ugnen 25-30 min. Blanda ihop fyllning 2 och bred på kakan.
Grädda ytterligare 5 minuter. Låt stå kallt, gärna över natten.
Servera kakan kylskåpskall, toppa med blåbär och pudra över lite florsocker. Servera en klick vispad grädde till.
3 Färskost Original 21% 200g Philadelphia
1 Blåbär Frysta 500g Magnihill