Skip to main content
Pasta med varmrökt lax, fänkål, pak choi, äggula och pepparrot
Mattias Larsson

Pasta med varmrökt lax, fänkål, pak choi, äggula och pepparrot

20 minEasy
343,60 kr
4 portions 52,67 kr per portion
Pasta med varmrökt lax, fänkål, pak choi, äggula och pepparrot

2 tbspOlivolja
4 pc.Ägg
0,5 pc.Fänkål Färsk
350 gTagliatelle
300 gLax Varmrökt
4 tbspPepparrot Färsk
0,5 krmSvartpeppar Malen
0,5 tspSalt
2 pc.Pak choi
Instructions
1

Skiva fänkålen tunt. Skär pak choien i bitar om ca 3 cm. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen. Häll av vattnet och lägg tillbaka pastan i kastrullen.
Blanda ner oljan, fänkålen och pak choien. Rör runt och smaka av med salt och svartpeppar.

Plocka därefter ner bitar av laxen. Lägg upp i fyra tallrikar och toppa med äggula och pepparroten.

Photo:

Jakob Fridholm