Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
2 tbsp | Olivolja | |
4 pc. | Ägg | |
0,5 pc. | Fänkål Färsk | |
350 g | Tagliatelle | |
300 g | Lax Varmrökt | |
4 tbsp | Pepparrot Färsk | |
0,5 krm | Svartpeppar Malen | |
0,5 tsp | Salt | |
2 pc. | Pak choi |
Skiva fänkålen tunt. Skär pak choien i bitar om ca 3 cm. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen. Häll av vattnet och lägg tillbaka pastan i kastrullen.
Blanda ner oljan, fänkålen och pak choien. Rör runt och smaka av med salt och svartpeppar.
Plocka därefter ner bitar av laxen. Lägg upp i fyra tallrikar och toppa med äggula och pepparroten.
Photo:
Jakob Fridholm
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt