Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Shakesallad | ||
250 g | Jordgubbar Färska | |
250 g | Edamamebönor | |
50 g | Pumpakärnor | |
1 pc. | Matvete Konserverad | |
65 g | Färsk bladspenat | |
100 g | Getost, Chevre | |
1 pc. | Gul Paprika | |
Dressing | ||
2 tbsp | Olivolja | |
0,75 tbsp | Vit balsamvinäger | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
2 krm | Salt | |
1 tsp | Honung Flytande |
Sila av matvetet och spola i kallt vatten. Tärna paprika. Halvera jordgubbarna.
Ta fram 2 glasburkar och fördela matvete i botten och fyll på med sojabönor, paprika, spenat, jordgubbar, getost och pumpafrön. Sätt på lock och ställ kallt.
Blanda ihop olja, vit balsamvinäger, honung, salt och peppar i en separat skål med lock.
Ta med din shakesallad och dressing ut på picknick eller som matlåda till jobbet.
Näringsvärde: 763 kcal, 30 g protein, 41 g fett, 59 g kolhydrater
Photo:
Petter Fällström
1 Babyspenat Färdigsköljd Klass1
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel