Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Från ditt skafferi | ||
1 tsp | Salt | |
1 tsp | Herbes de Provence | |
2 krm | Svartpeppar | |
1 pc. | Rödlök | |
Köp hem | ||
400 g | Fusilli | |
85 g | Riven Parmesanost | |
4 dl | Creme Fraiche Franska Örter | |
1 pc. | Broccoli Färsk | |
400 g | Färsk laxfilé |
Värm ugnen till 175 grader.
Koka pastan i saltat vatten 2 min kortare än angivelser på förpackningen.
Tärna laxfilén och dela broccolin i mindre buketter. Skala och grovhacka rödlöken.
Vispa ihop creme fraiche med herbes de provence, 1 tsk salt, 2 krm peppar, och hälften av parmesanosten.
Sila av pastavattnet.
Blanda pasta, lax, broccoli, rödlök och creme fraicheröran i en stor ugnsfast form. Strö över resten av parmesanosten och sätt in i ugnen i ca 15-20 min. Servera gärna med en god grönsallad vid sidan av.
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria