Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1 pc. | Vitlök Färsk | |
1 slice | Skivat rågbröd | |
600 g | Kycklingfile Fryst | |
1 pc. | Sardeller | |
200 g | Salladsmix | |
4 tbsp | Parmesanost | |
2 pc. | Avokado | |
2 tsp | Dijonsenap | |
2 dl | Matlagningsyoghurt Turkisk | |
1 pc. | Lime | |
1 krm | Svartpeppar | |
250 g | Sockerärta | |
1 krm | Salt |
Börja med dressingen. Mixa vitlök citron sardeller senap och parmesan i en matberedare. Tillsätt lite lättyoghurt i taget under omrörning. Salta och peppra.
Bryt salladen i stora bitar på ett uppläggningsfat. Skär avokadon i klyftor och fördela ovanpå. Pressa lime över så att den inte mörknar.
Salta och peppra kycklingen och stek på medelvärme. Skär i diagonala bitar och lägg på salladsbädden. Skär sockerärtorna på diagonalen och strö över.
Rosta brödskivorna ganska hårt. Dela vitlöksklyftan på mitten och gnid in brödskivorna. Skär upp i tärningar. Strö över salladen.
2 Sallad Färdigsköljd French Mix Klass1
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt