Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Sås | ||
20 g | Färsk ingefära | |
4 dl | Vispgrädde | |
2 tbsp | Smör | |
2 dl | Yoghurt Naturell | |
2 tbsp | Mandelmjöl | |
6 tbsp | Riven kokos | |
1 tbsp | Strösocker | |
2 krm | Salt | |
2 clove | Vitlök Färsk, 1 msk | |
2 krm | Torkad gurkmeja | |
2 tbsp | Tomatpuré | |
Kyckling | ||
2 tbsp | Smör | |
100 g | Riven kokos | |
2 krm | Salt | |
2 pc. | Vitlök Vanlig | |
200 g | Färsk bladspenat | |
2 krm | Spiskummin | |
2 krm | Koriander - torkad | |
200 g | Färskost Naturell | |
60 g | Cashewnötter Naturella | |
2 pc. | Kycklingfile | |
2 krm | Torkad gurkmeja |
Kyckling Banka ut kycklingfiléerna och finhacka vitlök. Krossa hälften av cashewnötterna och finmal resten. Fräs samtliga ingredienser i smör på medelvärme, cirka 5 minuter. Fyll de utbankade kycklingfiléerna med blandningen och rulla ihop dem. Grädda på mittersta falsen i ugnen, 175 grader i 8-10 minuter. Ta ut och dela på mitten.
Sås Fräs pressad vitlök och finriven ingefära i smör. Häll i grädden och yoghurten samt resten av kryddorna. Koka upp och tillsätt ca 6 msk vatten. Låt koka upp igen. Häll över kycklingfiléerna.
Rosta cashewnötter och mandlar att toppa över tallrikarna. Servera med ris.
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
4 Babyspenat Färdigsköljd Klass1
1 Koriander Malen 28g Santa Maria
1 Färskost Original 21% 200g Philadelphia