Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Biffar | ||
8 pc. | Grillpinnar | |
1 tsp | Paprikakrydda | |
2 krm | Svartpeppar Malen | |
1 tsp | Salt | |
500 g | Nötfärs | |
1 clove | Vitlök Vanlig | |
2 tsp | Spiskummin | |
Potatis | ||
900 g | Potatis | |
1 tsp | Timjan - torkad | |
2 tbsp | Olivolja | |
Sås | ||
2 dl | Matlagningsyoghurt Turkisk | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
50 g | Pesto Röd | |
1 krm | Salt | |
Sallad | ||
1 tbsp | Olivolja | |
2 krm | Salt | |
150 g | Fetaost | |
1 pc. | Paprika | |
1 pc. | Vanliga Tomater | |
2 krm | Svartpeppar |
Potatis: Sätt ugnen på 200 grader. Skala och klyfta potatisen och lägg på en plåt. Ringla över olja och salta och peppra efter smak. Strö över timjan och sätt in i ugnen ca 30-40 minuter.
Färsspett: Blanda färsen med spiskummin, paprikapulver,salt och svartpeppar.Pressa i vitlök och blanda om ordentligt. Forma ca 6-8 st järpar och trä på spett. Gör plats på potatisplåten och sätt in i ugnen ca 15-20 min.
Sås:Blanda yoghurt med pesto och Smaka av med salt och peppar.
Sallad:Skölj tomat, paprika och gurka och tärna alla grönsaker. Skölj och grovhacka basilikan. Blanda alla grönsaker i en skål med basilikan och tillsätt olja, vinäger och en nypa salt och peppar. Skär fetaosten i bitar och blanda i.
Servera färsspätten tillsammans med klyftpotatis, pestosås och sallad.
Photo:
Linnea Swärd
1 Paprikapulver 37g Santa Maria
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Fetaost Original 23% 150g Fontana
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria