Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Fisk | ||
600 g | Koljafile | |
1 tbsp | Olivolja | |
2 krm | Svartpeppar Malen | |
1 tbsp | Smör | |
1 pc. | Aluminiumfolie | |
0,5 tsp | Salt | |
Gremolatasås | ||
1 tbsp | Fiskfond | |
2 krm | Salt | |
2 clove | Vitlök Färsk | |
150 g | Citron, (1 st) | |
1 pc. | Persilja - färsk | |
2 dl | Vispgrädde | |
Tillbehör | ||
125 g | Sockerärta Färsk | |
800 g | Potatis Fast | |
1 pc. | Röd Paprika |
Tillbehör: Skala och koka potatisen i saltat vatten.
Gremolata: Skala och riv vitlöken. Tvätta och riv citronskalet och finhacka persiljan. Blanda ihop i en liten skål.
Gremolatasås: Koka ihop grädde och fiskbuljong med hälften av gremolatan i en kastrull på svag värme. Krydda ev med lite salt.
Fisk: Salta och peppra koljafiléerna på båda sidor. Hetta upp lite olivolja och smör i en stekpanna och stek fisken försiktigt på båda sidor. Pressa över lite citronsaft. Lägg upp fisken på ett fat slå över gremolatasåsen. Täck med folie och håll det varmt.
Tillbehör: Skölj ur pannan och fräs sockerärtorna i lite nytt smör. Skölj och skär paprikan i bitar.
Strö över resten av gremolatan över fisken och servera tillsammans med kokt potatis, sockerärtor och paprikabitar.
Näringsvärde: Kcal: 533 Fett: 27 g Protein: 34 g Kolhydrater: 37 g
Photo:
Malou Fickling
2 Koljafilé MSC Fryst 450g Feldts
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Fiskfond 180ml Touch of Taste