Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Gremolata | ||
6 clove | Vitlök Vanlig | |
2 pc. | Citron | |
1 dl | Bladpersilja - färsk | |
4 tbsp | Olivolja | |
150 g | Feferoni | |
1 tbsp | Olivolja | |
3 dl | Vispgrädde | |
600 g | Potatis Mjölig | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
2 pc. | Gul lök | |
600 g | Chorizo | |
1 krm | Salt | |
200 g | Cheddarost | |
12 pc. | Ägg |
Koka potatisen och skär i mindre bitar. Sätt ugnen på 150 grader. Stek chorizon och löken i olja. Blanda i potatis när korven fått färg och stjälp upp allt i en stor ugnsfast oljad form. Blanda samman ägg och grädde, salta och peppra. Vänd ner den rivna osten. Slå över ostblandningen i formen. Baka mitt i ugnen i 15-20 minuter beroende på formens storlek. Gör gremolatan: Tvätta och riv skalet av citronerna. Skala och finhacka vitlöken. Blanda med hackad persilja och olivolja. Stek chilin hastigt i olja, salta. Skär omeletten i mumsbitar. Pensla varje bit med gremolata, toppa med chilitrukt och stick ner tandpetare.
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt