Skip to main content
Gorgonzolafyllda portabellosvampar
Kerstin Eriksson

Gorgonzolafyllda portabellosvampar

5 minEasy
147,75 kr
4 portions 24,67 kr per portion
En lättlagad förrätt för dig som följer LCHF eller bara vill skippa onödiga kolhydrater. Rätten kan enkelt kan göra vegetarisk om du köper ost utan löpe. Tips! Toppa med några stänk tabasco eller lite knaperstekt bacon.

0,3 pc.Persilja - färsk
4 pc.Portabellosvamp
100 gGorgonzola
65 gRuccolasallat
4 tbspRicottaost
Instructions
1

Sätt ugnen på 200 grader.

2

Ta av foten på alla svamparna och finhacka dessa.

3

Blanda svamphacket med ricotta och gorgonzola, fyll svamphattarna med röran och tillaga i ugnen tills de fått fin färg (ca. 20-30 min).

4

Finhacka persilja och strö över svamparna vid servering. Servera svamparna på en bädd av ruccola.

Photo:

Kerstin Eriksson