Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Ugnspannkaka | ||
2 krm | Svartpeppar Malen | |
140 g | Bacon Skivat | |
1 tsp | Salt | |
8 dl | Mjölk | |
4 dl | Vetemjöl | |
400 g | Potatis | |
4 pc. | Ägg | |
Tillbehör | ||
0,5 pc. | Gurka | |
2 dl | Cottage cheese Naturell | |
2 tsp | Strösocker | |
112 g | Lingon Fryst |
Värm ugnen till 200 grader.
Ugnspannkaka: Vispa ihop mjöl med hälften av mjölken till en slät smet. Tillsätt resten av mjölken, ägg, salt och peppar och blanda samman.
Skala och riv potatisen grovt på ett rivjärn och blanda ner i pannkakssmeten. Häll smeten i en smord ugnsform.
Strimla och stek baconet i en panna utan fett. Tillsätt baconet i formen och grädda pannkakan i ugnen i ca 40-45 min.
Tillbehör: Rör ihop lingonen med sockret i en skål. Skär gurkan i stavar.
Servera ugnspannkakan med lingon, keso och gurkstavar vid sidan av.
Näringsvärde: 621 kcal, 26 g protein, 22 g fett, 77 g kolhydrater
Photo:
Nurlan Emir
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Mellanmjölk Lite Längre Hållbarhet 1.5% 1L Garant
1 Ägg Frigående EKO M/L 10-p 650g
1 Cottage Cheese Naturell 4% 500g Garant