Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
100 g | Riven Pecorinoost | |
0,5 krm | Chilipulver | |
50 g | Mat & Bak Smör Osaltat | |
1 clove | Vitlök Vanlig | |
8 pc. | Ostron | |
0,5 pc. | Persilja - färsk |
Öppna ostronen, låt spadet ligga kvar. Peta bort eventuella skalrester från kanterna.
Blanda ihop smöret med en pressad vitlöksklyfta.
Klicka på en teskedsstor smörklick på varje ostron.
Strö över pecorinoost.
Lägg ostronen i varm grillpanna på spisen och öka på värmen ordentligt. På sommaren läggs de med fördel på en glödhet utegrill.
När ostronvätskan har börjat bubbla är de klara för en omgång med brännaren. Osten ska bubbla.
Strö över med chilipulver och hackad persilja. Ät och njut!
Photo:
Andreas Engvall
1 Ostron Gillardeau No4 12-p Bergfalk