Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Kycklinggryta | ||
1 pc. | Gul lök | |
1 tsp | Spiskummin | |
700 g | Kycklingklubba Fryst | |
2 tbsp | Citron | |
2 tbsp | Smör | |
0,5 g | Saffran | |
70 g | Sultanrussin | |
50 g | Aprikoser Torkade | |
1 dl | Vatten | |
0,5 tsp | Salt | |
1 tsp | Kanel | |
0,5 tsp | Svartpeppar | |
Tillbehör | ||
3 dl | Couscous |
Sätt ugnen på 225 grader. Skär aprikoserna mitt itu och lägg dem och russinen i en skål med vatten ca 10 minuter. Lägg kycklingen i en ugnsfast form, pressa citronen över kycklingen. Strö över malen spiskummin och kanel. Salta och peppra. Skala och skär löken i klyftor. Lägg klyftorna runt om kycklingbitarna. Krama ur vattnet ur aprikoserna och russinen och lägg även dem över kycklingen. Häll till sist över vatten i botten av formen och ställ in alltihop i ugnen i 35 minuter. Öppna ugnen då och då och vänd på kycklingbitarna. Gör couscous enligt anvisningarna på paketet. Fluffa upp couscousen med en gaffel och blanda ner en klick smör.
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria
1 Couscous Fullkorn EKO 500g Garant