Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Grön parmesancrème | ||
1 krm | Svartpeppar Malen | |
1 clove | Vitlök Vanlig | |
0,75 dl | Parmesanost | |
1 tsp | Citron | |
1,5 dl | Creme Fraiche Naturell | |
0,5 pc. | Basilika - färsk | |
1 krm | Salt | |
Ratatouille | ||
1 pc. | Röd Paprika | |
1 pc. | Gul Paprika | |
1 krm | Salt | |
6 clove | Vitlök Vanlig | |
2 tbsp | Balsamvinäger | |
1 tbsp | Honung Flytande | |
2 pc. | Lagerblad | |
1 tsp | Timjan - torkad | |
2 pc. | Kvisttomater | |
2 pc. | Zucchini | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
2 pc. | Rödlök | |
4 tbsp | Olivolja | |
1 tbsp | Smör | |
500 g | Ryggbiff | |
1 krm | Salt | |
1 krm | Svartpeppar Malen |
Värm ugnen till 135 grader. Tvätta grönsakerna och skär i ganska stora bitar. Grovhacka vitlöken. Blanda grönsakerna i en ugnsform tillsammans med olivolja, vinäger, kryddor och honung. Tillaga i ca 1,5-2 timmar.
Mixa ihop crèmen och stek biffarna i smör. Krydda med salt och peppar. Servera biffarna med grönsakerna och crèmen.
Näringsinnehåll: Energi (kcal) 568,0 Protein (g) 38,8 Fett (g) 36,9 Kolhydrater (g) 18,7
Photo:
Susanna Livijn Wexell
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Balsamvinäger Extra Lagrad 250ml Zeta
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel