Skip to main content
Biff med ugnsbakade grönsaker och grön parmesancrème
Mia Troberg

Biff med ugnsbakade grönsaker och grön parmesancrème

30 minEasy
480,95 kr
4 portions 82,85 kr per portion
Lättlagad festmat med nyttiga grönsaker och härligt grön crème. Om du hoppar över honungen blir det en bra lågkolhydraträtt.

Grön parmesancrème
1 krmSvartpeppar Malen
1 cloveVitlök Vanlig
0,75 dlParmesanost
1 tspCitron
1,5 dlCreme Fraiche Naturell
0,5 pc.Basilika - färsk
1 krmSalt
Ratatouille
1 pc.Röd Paprika
1 pc.Gul Paprika
1 krmSalt
6 cloveVitlök Vanlig
2 tbspBalsamvinäger
1 tbspHonung Flytande
2 pc.Lagerblad
1 tspTimjan - torkad
2 pc.Kvisttomater
2 pc.Zucchini
1 krmSvartpeppar Malen
2 pc.Rödlök
4 tbspOlivolja
1 tbspSmör
500 gRyggbiff
1 krmSalt
1 krmSvartpeppar Malen
Instructions
1

Värm ugnen till 135 grader. Tvätta grönsakerna och skär i ganska stora bitar. Grovhacka vitlöken. Blanda grönsakerna i en ugnsform tillsammans med olivolja, vinäger, kryddor och honung. Tillaga i ca 1,5-2 timmar.

2

Mixa ihop crèmen och stek biffarna i smör. Krydda med salt och peppar. Servera biffarna med grönsakerna och crèmen.

Näringsinnehåll: Energi (kcal) 568,0 Protein (g) 38,8 Fett (g) 36,9 Kolhydrater (g) 18,7

Photo:

Susanna Livijn Wexell