Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Burgare | ||
1 pc. | Bakplåtspapper | |
1 krm | Salt | |
30 g | Spenat Blad | |
500 g | Mozzarellaost | |
1 tbsp | Rapsolja | |
4 pc. | Hamburgerbröd | |
50 g | Edamamebönor | |
40 g | Grönkål | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
Aioli | ||
1 krm | Svartpeppar Malen | |
1 krm | Salt | |
0,5 dl | Majonnäs | |
1 clove | Vitlök Färsk | |
0,5 krm | Torkad gurkmeja | |
Picklade morötter | ||
0,5 tbsp | Honung Flytande | |
0,5 tsp | Salt | |
400 g | Morötter | |
2 tbsp | Vit balsamvinäger |
Tina sojabönorna.
Värm ugnen till 200 grader.
Aioli: Blanda ihop ingredienserna till aiolin. Smaka av med salt och peppar och ställ i kylen.
Picklade morötter: Skala och strimla morötterna. Blanda med vit balsamvinäger, honung och salt. Ställ i kylen.
Burgare: Massera grönkålen med lite olja och salt. Sprid ut grönkålen på en bakplåtsklädd plåt och rosta i ugnen i ca 15 min.
Skär mozzarellaosten i 4 rejäla bitar och värm försiktigt i ugn precis innan servering. Krydda med lite salt och peppar.
Stek bröden i en varm panna i lite olja.
Montering: Bred lite aioli i botten av varje hamburgerbröd. Lägg på spenat, mozzarella, picklade morötter, rostad grönkål och sojabönor. Ät och njut.
Näringsvärde: 685 kcal, 30 g protein, 42 g fett, 43 g kolhydrater
Photo:
Abraham Engelmark
1 Bakplåtspapper 24-p Eldorado
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Babyspenat Färdigsköljd Klass1
4 Mozzarella 125g Michelangelo
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel