Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Tillbehör | ||
200 g | Halloumi | |
30 g | Ruccolasallat | |
0,5 tbsp | Olivolja | |
Medelhavsgrönsaker | ||
0,5 pc. | Zucchini | |
4 clove | Vitlök Vanlig | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
1 pc. | Paprika | |
1 pc. | Rödlök | |
1 krm | Salt | |
0,5 pc. | Basilika - färsk | |
0,5 pc. | Aubergine | |
125 g | Körsbärstomater | |
2 krm | Timjan - torkad | |
1 tbsp | Olivolja |
Medelhavsgrönsaker: Värm ugnen till 200 grader.
Skölj och skär paprika, zucchini, aubergine och tomater i mindre bitar. Skala och klyfta rödlöken och skala vitlöksklyftorna. Lägg alla grönsaker på en plåt och tillsätt olja och timjan samt salt och peppar efter smak. Blanda om ordentligt och rosta i ugnen i 30 min.
Tillbehör: Skiva halloumin och stek runt om i olja.
Medelhavsgrönsaker: Grovhacka basilikan och tillsätt till de rostade grönsakerna.
Lägg upp ruccola på ett fat och lägg grönsakerna över. Toppa med den stekta halloumin och servera.
Näringsvärde: 462 kcal, 24 g protein, 32 g fett, 17 g kolhydrater
Photo:
Nurlan Emir
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt