Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Tillbehör | ||
2 dl | Växtbaserad Visp | |
250 g | Jordgubbar Färska | |
Kladdkaka | ||
4 dl | Strösocker | |
2 dl | Vetemjöl | |
4 pc. | Ägg | |
1,5 krm | Salt | |
1,5 dl | Kakao | |
200 g | Margarin Mjölkfritt |
Värm ugnen till 175°.
Kladdkaka: Smält margarinet i en kastrull. Lyft av kastrullen från plattan och låt svalna något.
Vispa ihop socker och ägg i en bunke.
Blanda ihop vetemjöl, kakao och salt i en annan bunke. Vispa sedan ner de torra ingredienserna i äggsmeten och vispa väl för att undvika klumpar.
Rör ner det avsvalnade margarinet i kladdkakssmeten.
Häll smeten i en smord och bröad form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter.
Grädda i mitten av ugnen, ca 20-25 min. Vårt tips är att inte vara rädd om den ser för kletig ut, den stelnar efter att man tagit ut den.
Var inte rädd om den ser för kletig ut, den stelnar efter att man tagit ut den.
Photo:
Nurlan Emir
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt