Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Tillbehör | ||
3 dl | Bulgur | |
Korv | ||
500 g | Lammkorv | |
100 g | Fetaost | |
1,5 dl | Ajvar | |
Bönsallad | ||
2 tbsp | Rödvinsvinäger | |
2 tbsp | Olivolja | |
370 g | Blandade bönor | |
0,5 clove | Vitlök Vanlig | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
2 krm | Salt | |
1 pc. | Röd Paprika | |
1 tbsp | Frysta provencalska örter | |
1 pc. | Grön Paprika | |
200 g | Vanliga Tomater |
Sätt ugnen på 200 grader.
Blanda ihop ajvar relish med smulad fetaost i en skål. Skär ett snitt på längden i varje korv och fyll med röran. Gratinera i en ugnsfast form i ca 20 minuter.
Koka gryn enligt anvisning på paketet.
Skölj och skär paprikor och tomat i bitar. Lägg i en skål och tillsätt sköljda bönor. Pressa i vitlök och tillsätt örter, olja och vinäger. Smaka av med salt och peppar.
Servera korven med bönsallad och nykokt gryn.
Näringsvärde: 636 KCAL 39 G PROTEIN 30 G FETT 50 G KOLHYDRATER
Photo:
Malou Fickling
1 Fetaost Original 23% 150g Fontana
1 Rödvinsvinäger EKO/KRAV 250ml Garant Eko
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Örtkryddor Provencale Frysta Findus