Skip to main content
Lammkorv med ajvar och fetaost
Mia Troberg

Lammkorv med ajvar och fetaost

30 minEasy
304,00 kr
4 portions 54,56 kr per portion
Gör extra mycket bönsallad. Den passar fint som tillbehör till annan mat eller i en sallad. Välj en lammkorv med högt innehåll av kött.

Tillbehör
3 dlBulgur
Korv
500 gLammkorv
100 gFetaost
1,5 dlAjvar
Bönsallad
2 tbspRödvinsvinäger
2 tbspOlivolja
370 gBlandade bönor
0,5 cloveVitlök Vanlig
1 krmSvartpeppar Malen
2 krmSalt
1 pc.Röd Paprika
1 tbspFrysta provencalska örter
1 pc.Grön Paprika
200 gVanliga Tomater
Instructions
1

Sätt ugnen på 200 grader.

2

Blanda ihop ajvar relish med smulad fetaost i en skål. Skär ett snitt på längden i varje korv och fyll med röran. Gratinera i en ugnsfast form i ca 20 minuter.

3

Koka gryn enligt anvisning på paketet.

4

Skölj och skär paprikor och tomat i bitar. Lägg i en skål och tillsätt sköljda bönor. Pressa i vitlök och tillsätt örter, olja och vinäger. Smaka av med salt och peppar.

Servera korven med bönsallad och nykokt gryn.

Näringsvärde: 636 KCAL 39 G PROTEIN 30 G FETT 50 G KOLHYDRATER

Photo:

Malou Fickling