Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Dill- och vitlökscréme | ||
0,5 krm | Vitpeppar Malen | |
1 dl | Yoghurt Naturell | |
1 pc. | Dill - fryst | |
200 g | Färskost Naturell | |
1 tsp | Dijonsenap | |
1 krm | Salt | |
2 clove | Vitlök Färsk | |
Burgare | ||
1 pc. | Baguette | |
2 pc. | Ägg | |
2 pc. | Laxfilé Fryst | |
400 g | Torskfilé Fryst | |
0,5 tsp | Salt | |
1 tbsp | Citronjuice - råpressad | |
1 krm | Vitpeppar Malen | |
Tillbehör | ||
0,25 pc. | Spetskål | |
1 pc. | Vanliga morötter | |
0,5 tsp | Strösocker | |
2 tbsp | Citronjuice - råpressad |
Skala och strimla morot och kålen tunt. Lägg i en skål, pressa över citronjuice samt en nypa socker, salt och peppar. Låt stå kallt.
Skär fisken i grova bitar. Smaksätt med salt och peppar. Kör snabbt på puls i en matberedare med äggulor och citronjuice tills det blir en grov fiskfärs.
Forma färsen till fyra burgare, grilla 2-3 minuter på varje sida.
Gör en vitlökscrème under tiden. Riv vitlök och blanda med övriga ingredienser i en bunke. Smaksätt med salt och peppar och hackad dill.
Stek två tjocka skivor bröd per person hastigt i olivolja eller rosta.
Stek burgarna med smör och olivolja i het panna, ett par minuter per sida.
1 Färskost Original 21% 200g Philadelphia
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Torskfilé Fryst MSC 600g Feldt's