Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
500 g | Stjälkselleri | |
2 tbsp | Honung Flytande | |
1 g | Saffran | |
100 g | Matkex | |
0,5 tbsp | Äppelcidervinäger | |
1 pc. | Rödlök | |
2 tbsp | Smör | |
300 g | Svenska Äpplen | |
1 dl | Vatten | |
2 tbsp | Färsk ingefära |
Skala äpple, rödlök och ingefära. Skär ner äpplet i tunna klyftor och finstrimla rödlöken. Grovhacka ingefäran.
Smält smöret i en kastrull och fräs äpple, rödlök och ingefära tillsammans med saffran. Tillsätt äppelcidervinäger, vatten och honung och låt det småputtra under lock i ca 30 min. Rör om lite då och då.
Servera chutneyn på selleristjälkar eller på dina favoritkex.
Recep: Mari Bergman
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel
1 Äppelcidervinäger EKO 500ml Garant Eko
1 Äpple Sverige "Aroma" Klass1