Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Laxfilé | ||
2 krm | Svartpeppar Malen | |
500 g | Laxfilé | |
0,5 tsp | Salt | |
Tillbehör | ||
1 pc. | Broccoli Färsk | |
65 g | Citron, (0,5 st) | |
400 g | Tagliatelle | |
2 krm | Svartpeppar Malen | |
0,5 tsp | Salt | |
Saffranssås | ||
2 tbsp | Vatten | |
2,5 dl | Vispgrädde | |
1 tbsp | Fiskfond | |
2 tbsp | Vitvinsvinäger | |
0,5 g | Saffran |
Sätt ugnen på 200 grader.
Koka upp en stor kastrull med vatten till pastan.
Saffranssås: Blanda saffran med vitvinsvinäger, vatten och fiskfond i en liten kastrull. Koka upp och låt det sjuda tills hälften har reducerats. Tillsätt grädden och låt såsen sjuda på svag värme.
Placera laxfiléerna i en ugnsfast form. Salta och peppra och sätt in i ugnen ca 10 min.
Tillbehör: Skölj och skär broccolin i buketter.
Tillbehör: Koka pastan enligt anvisning på paketet. Låt broccolin koka med de sista minuterna om du vill spara på disk. Annars så kokar du den i en kastrull vid sidan om.
Rör ihop såsen med den nykokta pastan och smaka av med salt och peppar. Servera pastan med broccoli, lax och citronklyftor.
Näringsvärde: 721 KCAL 34g Protein 40g Fett 53g Kolhydrater
Photo:
Linnea Swärd
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Fiskfond 180ml Touch of Taste
1 Vitvinsvinäger EKO/KRAV 250ml Garant Eko