Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Karamelliserad rödlök | ||
2 tbsp | Smör | |
1 krm | Salt | |
4 pc. | Rödlök | |
0,5 dl | Vatten | |
1 tsp | Strösocker | |
Tillbehör | ||
2 pc. | Kvisttomater | |
200 g | Hamburgerbröd, 4 st | |
0,5 pc. | Krispsallat | |
Tryffelmajonnäs | ||
2 tsp | Dijonsenap | |
1,5 dl | Rapsolja | |
0,5 tsp | Tryffelolja | |
2 krm | Salt | |
2 pc. | Ägg | |
2 tsp | Vitvinsvinäger | |
Burgare | ||
450 g | Högrevsfärs | |
4 krm | Salt | |
4 krm | Svartpeppar |
Karamelliserad rödlök: Skala löken och skär i tunna strimlor. Stek löken i smör på låg värme i ca 10 min. Tillsätt salt och socker och fräs samman. Tillsätt vatten och låt det fräsa ihop.
Tryffelmajonnäs: Blanda äggulor, senap och vinäger. Tillsätt olja droppvis under konstant vispning. Smaka av med salt och tryffelolja.
Burgare: Forma burgare av färsen och krydda med salt och peppar. Grilla burgarna till en innertemperatur på 72 grader, ca 5 min/sida beroende på värme på grillen.
Tillbehör: Grilla bröden hastigt på grillen så att de får en fin grillyta. Plocka salladsblad och skiva tomaterna.
Montering: Fördela tryffelmajonnäs på underdelen av varje bröd. Lägg på ett salladsblad, burgare och tomatskivor. Toppa med karamelliserad rödlök och lägg på överdelen av hamburgerbrödet.
Photo:
Nurlan Emir
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Vitvinsvinäger EKO/KRAV 250ml Garant Eko
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria