Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Citronsmörkräm | ||
150 g | Smör | |
1 tbsp | Vaniljsocker | |
85 g | Citron, (0,5 st) | |
2,5 dl | Florsocker | |
1 pc. | Ägg | |
Biskvibotten | ||
1 pc. | Ägg | |
300 g | Mandelmassa | |
0,5 dl | Strösocker | |
Chokladtäcke | ||
250 g | Chokladkaka Vit | |
150 g | Turkisk peppar |
Bottnar: Sätt ugnen på 175 grader.
Separera äggulorna från vitorna. Riv mandelmassa och rör ihop till en smet med äggvitan och socker.
Spritsa eller klicka ut bottnarna på en plåt med bakplåtspapper och grädda dem i mitten av ugnen i cirka 10- 18 minuter. Tänk på att de ska vara lite sega i mitten när du tar ut dem.
Ta ut bottnarna och låt dem svalna.
Krossa turkisk peppar. Rör sedan ihop alla ingredienser till fyllningen.
Bred ut ett så tjockt eller tunt lager du önskar på undersidan av varje biskvibotten.
Ställ undan biskiverna svalt och smält under tiden chokladen.
Håll i botten av biskvierna och doppa dem i den smälta vita chokladen. Ställ svalt så att chokladen stelnar.
Photo:
Sanna Livijn Wexell
1 Florsocker Fairtrade 500g Garant