Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
0,5 tsp | Salt | |
1 dl | Olivolja | |
1 tbsp | Citron | |
0,5 pc. | Persilja - färsk | |
1 clove | Vitlök Vanlig | |
1 tsp | Torkad gurkmeja | |
75 g | Parmesanost | |
1 pc. | Röd Paprika | |
100 g | Valnötter | |
0,5 pc. | Gul lök | |
400 g | Spaghetti | |
0,5 pc. | Rödlök | |
1 krm | Svartpeppar Malen |
Koka spaghettin enligt anvisning på förpackningen i lättsaltat vatten och gurkmeja.
Skala och skiva löken. Skala och finhacka vitlöken och skölj och skär paprikan i strimlor.
Skölj citronen och riv skalet. Grovhacka persiljan och grovriv parmesanosten.
Hetta upp en stekpanna med lite olja och fräs lök och paprika hastigt. Blanda i persilja, valnötter och citronskal. Smaka av med salt och peppar.
Sila av pastan och tillsätt olivoljan. Blanda ner pastan i pannan och riv parmesanost över vid servering.
Näringsvärde: 766 KCAL 25 G PROTEIN 37 G FETT 80 G KOLHYDRATER
Photo:
Linnea Swärd
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria