Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
290 g | Kalamataoliver | |
0,5 dl | Olivolja | |
1 pc. | Grön Paprika | |
1 tbsp | Rödvinsvinäger | |
1 pc. | Rödlök | |
150 g | Fetaost | |
250 g | Körsbärstomater | |
1 pc. | Gurka | |
2 krm | Salt | |
2 krm | Svartpeppar Malen | |
2 tsp | Torkad oregano |
Skala och skär lök i tunna skivor. Halvera gurkan och skrapa ur kärnorna med en sked. Skär gurkan i mindre bitar. Halvera tomater och strimla paprika.
Blanda grönsakerna på ett stort fat och ringla över olivolja, vinäger, salt och peppar.
Toppa salladen med smulad fetaost, oliver och oregano. Klart att servera!
Photo:
Nurlan Emir
1 Rödvinsvinäger EKO/KRAV 250ml Garant Eko
1 Fetaost Original 23% 150g Fontana
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria