Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Tillbehör | ||
3 dl | Långkornigt Ris | |
Gryta | ||
0,5 pc. | Purjolök | |
1 dl | Ananasjuice | |
100 ml | Kokosmjölk | |
1 tbsp | Tomatpuré | |
1 pc. | Lime | |
2 pc. | Gul lök | |
300 g | Hönsbröstfilé | |
1 krm | Salt | |
1 clove | Vitlök Vanlig | |
2 pc. | Röd Paprika | |
2,5 dl | Hönsbuljong | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
1 tbsp | Rapsolja | |
1 tsp | Sambal Oelek |
Tillbehör: Koka ris enligt anvisning på förpackningen.
Gryta: Skala och grovhacka lök, purjolök och vitlök. Skölj och skär paprika i bitar. Fräs allting lätt i en stor kastrull i oljan.
Tillsätt hönsbuljong, kokosmjölk, juice, sambal oelek, tomatpuré och limeskal och saft från 1 lime. Låt allt koka ihop.
Tärna hönsköttet och lägg i grytan. Värm upp på nytt och smaka av med salt och peppar.
Servera grytan med ris.
Näringsvärde: 463 kcal, 34 g protein, 16 g fett, 41 g kolhydrater.
Photo:
Sanna Livijn Wexell
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria