Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Sås | ||
1 tsp | Honung | |
1 tbsp | Japansk soja | |
2 dl | Kokosmjölk | |
0,5 tsp | Sambal Oelek | |
Tillbehör | ||
3 dl | Basmatiris | |
Kyckling | ||
2 tbsp | Rapsolja | |
3 clove | Vitlök Vanlig | |
2 krm | Svartpeppar Malen | |
1 kg | Kycklingben Frysta | |
1 tsp | Salt | |
0,5 pc. | Zucchini | |
250 g | Vanliga morötter | |
1 pc. | Koriander - färsk | |
1 tbsp | Färsk ingefära | |
1 pc. | Chilipeppar Röd | |
2 pc. | Lime | |
0,5 pc. | Rödlök |
Sätt ugnen på 200 grader.
Kyckling: Skala och riv ingefära och vitlök på ett rivjärn. Finhacka chilin och grovhacka koriandern. Blanda alltsammans med limesaft och limeskal, olja, salt och peppar i en bunke.
Skala morötterna och skär dem i slantar. Skölj och tärna zucchinin och skala och grovhacka löken. Lägg kycklingbenen och grönsakerna i en ugnsfast form och gnid in kryddblandningen ordentligt. Sätt in i ugnen ca 35- 40 min.
Tillbehör: Koka ris enligt anvisning på paketet.
Sås: Koka upp kokosmjölk med soja, honung, sambal oelek och 1 dl spad från kycklingen när den är klar.
Servera kycklingen tillsammans med kokossås och ris.
Näringsvärde: 666 kcal 55 g protein 32 g fett 55 g kolhydrater
Photo:
Linnea Swärd
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel
1 Basmatiris EKO 1kg Garant Eko
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt