Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1 tsp | Bakpulver | |
4 tbsp | Havrebaserad matlagning | |
1 dl | Paranötter | |
380 g | Svarta Bönor | |
2 tbsp | Kakao | |
1 dl | Havregryn | |
0,5 dl | Sirap Agave | |
3 tbsp | Kokosolja |
Sätt ugnen på 180 grader och mixa bönorna.
Häll ner resten av ingredienserna utom nötterna. Mixa till en slät smet.
Vänd ner paranötterna i smeten.
Smörj en form med kokosolja, och strö med lite kokosflingor, om du vill.
Bred ut smeten i formen och grädda i mitten av ugnen i cirka 15 minuter.
Smält cirka 50 gram choklad (70 %) och pensla över kakan när den har svalnat. Låt chokladen stelna och skär sedan i bars. Perfekt till eftermiddagsfikat eller när du bara är sugen.
Photo:
Niki Norberg