Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Tillbehör | ||
200 g | Tortillachips | |
Fisk | ||
600 g | Torskfilé | |
0,5 tsp | Spiskummin | |
1 tbsp | Rapsolja | |
2 krm | Chiliflakes | |
0,5 tsp | Paprikakrydda | |
0,5 pc. | Lime | |
1 tsp | Salt | |
0,5 tsp | Torkad oregano | |
Majs | ||
290 g | Majskorn | |
1 tbsp | Rapsolja | |
1 krm | Salt | |
Grönsaker | ||
1 pc. | Röd Paprika | |
2 pc. | Kvisttomater | |
0,5 pc. | Gurka | |
Guacamole | ||
1 clove | Vitlök Vanlig | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
1 krm | Salt | |
1,5 tbsp | Citron | |
2 pc. | Avokado |
Sätt ugnen på 175 grader.
Grönsaker: Skölj och tärna gurka, tomat och paprika.
Fisk: Lägg fiskfiléerna i en ugnsfast form. Pressa över limesaft och krydda med salt, spiskummin, oregano, paprikapulver och chiliflakes. Ringla över lite olja och låt marinera 5 min. Sätt sedan in i ugnen ca 10-12 min.
Guacamole: Mosa ihop avokadoköttet med pressad vitlök och citronsaft. Smaka av med salt och peppar.
Majs: Hetta upp olja i en stekpanna och fräs majsen lite gyllenbrun och krispig. Krydda med salt.
Lägg upp chips på tallrikar och toppa med fisk, grönsaker, guacamole och rostad majs.
Näringsvärde: 625 kcal, 34 g protein, 29 g fett, 53 g kolhydrater.
Photo:
Sanna Livijn Wexell
1 Torskfilé Fryst MSC 600g Feldt's
1 Chilipeppar Red Hot Flakes 28g Santa Maria
1 Paprikapulver 37g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria