Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Chokladcrème | ||
1,5 dl | Vispgrädde | |
200 g | Mörk chokladkaka | |
2 pc. | Ägg | |
1 tbsp | Vispgrädde | |
150 g | Björnbär | |
50 g | Chokladkaka Vit | |
0,5 dl | Pistagenötter |
Hacka pistagenötterna och häll upp på ett fat.
Smält den vita chokladen tillsammans med grädde försiktigt i vattenbad eller i mikrovågsugn. Doppa björnbären i choklad och sedan i nöthacket. Ställ i kylen.
Hacka den mörka chokladen i små bitar.
Värm grädden och häll den heta grädden över chokladen och rör runt så att chokladen smälter.
Separera äggulorna från vitorna. Rör i äggulorna till en jämn smet och häll upp i glas.
Ställ kallt en halvtimme. Dekorera med björnbär och servera.
Näringsinnehåll: Energi (kcal) 381,4 Protein (g) 6,2 Fett (g) 24,2 Kolhydrater (g) 33,9
Photo:
Susanna Livijn Wexell