Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Torskburgare | ||
400 g | Torskfilé Fryst | |
2 tbsp | Rapsolja | |
1 pc. | Ägg | |
1 krm | Vitpeppar Malen | |
1 tsp | Salt | |
150 g | Citron, (1 st) | |
Pepparrotsdressing | ||
2 tbsp | Äkta Majonnäs | |
1 tsp | Pepparrot Färsk | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
2 tbsp | Matlagningsyoghurt Turkisk | |
1 krm | Salt | |
Tillbehör | ||
1 pc. | Rödlök | |
600 g | Lantbröd | |
3 pc. | Vanliga Tomater | |
180 g | Romansallat |
Låt fisken tina och skär den i bitar. Mixa torsken i mixer eller matberedare tillsammans med ägg, rivet skal från en citron, salt och peppar. Forma till fyra burgare. Hetta upp oljan i en stekpanna och stek burgarna i 2–3 minuter på varje sida.
Blanda ihop yoghurt, majonnäs och riven pepparrot. Smaka av med salt och peppar. Skiva tomaterna och löken, bryt salladsbladen i mindre blad.
Rosta brödskivorna i brödrost eller ugn.
Bygg burgarna och servera.
Photo:
Ulrika Ekblom
1 Torskfilé Fryst MSC 600g Feldt's
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Grekiskt Lantbröd 600g Bake My Day