Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Tillbehör | ||
4 pc. | Hamburgerbröd | |
0,5 tbsp | Olivolja | |
1 pc. | Rödlök | |
125 g | Körsbärstomater | |
0,5 pc. | Romansallat | |
0,5 tbsp | Smör | |
1 pc. | Avokado | |
Morotsstrips | ||
1 pc. | Bakplåtspapper | |
800 g | Morötter | |
2 tbsp | Olivolja | |
1 krm | Salt | |
1 cm | Färsk ingefära | |
Quinoaburgare | ||
200 g | Veggie burger mix | |
1 tbsp | Olivolja | |
Sweet chilisås | ||
1 dl | Smetana | |
0,5 dl | Sweet Chili |
Sätt ugnen på 200 grader.
Morotsstrips: Skala morötterna och skär i stavar. Skala och riv ingefära. Blanda morötterna med ingefära på en bakplåtsklädd ugnsplåt. Tillsätt olja och salt efter smak. Blanda om ordentligt och rosta i ugn i ca 25 min.
Quinoaburgare: Tillred burgarna enligt anvisning på förpackningen. Forma 4 st burgare och stek dem i olja i ca 5 min på båda sidor på medelvärme.
Sweet chilisås: Blanda smetana med sweet chilisås.
Tillbehör: Skölj salladsblad och tomater. Skala rödlöken. Skiva tomater, avokado och lök.
Stek gärna bröden i lite olja eller smör i en varm stekpanna eller värm dem i ca 2-3 min i ugnen.
Montera burgarna med sweet chilisås i botten, salladsblad, burgare, tomatskivor, avokadoskivor och rödlöksskivor. Servera tillsammans med morotsstrips.
Näringsvärde: 767 kcal, 17 g protein, 34 g fett, 92 g kolhydrater
Photo:
Andrea Klintbjer
1 Bakplåtspapper 24-p Eldorado
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Havreburgaremix Glutenfri EKO Ewalie