Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Potatismos | ||
1 dl | Mellanmjölk | |
50 g | Smör | |
1 krm | Salt | |
600 g | Potatis för Mos | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
Tillbehör | ||
2 dl | Matlagningsyoghurt Turkisk | |
Korvish i tunnbröd | ||
375 g | Mjukt tunnbröd | |
500 g | Korvish | |
1 tbsp | Olivolja |
Potatismos: Skala potatisen och koka i saltat vatten.
Korvish i tunnbröd: Hetta upp lite olja i en stekpanna och stek korven på medelvärme några min tills den är genomstekt.
Potatismos: Sila av potatisvattnet och pressa potatisen genom en potatispress. Tillsätt mjölk och smör och vispa ihop till ett mos. Salta och peppra efter smak.
Tillbehör: Skölj och skär gurkan i stavar. Fördela potatismos, korv och gurkstavar i tunnbröden. Toppa med yoghurt och rulla ihop.
Foto & styling: Sanna Livijn Wexell Rekvisita: www.oscarclothilde.com
Näringsvärde: 787 kcal, 23 g protein, 42 g fett, 77 g kolhydrater.
Photo:
Sanna Livijn Wexell
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria