Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Tillbehör | ||
0,5 pc. | Gurka | |
4 pc. | Ägg | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
1 krm | Salt | |
370 g | Rödbetor Skivade | |
1 tbsp | Olivolja | |
Pytt i panna | ||
500 g | Palsternacka | |
300 g | Potatis Fast | |
280 g | Bacon Tärnat | |
250 g | Vanliga morötter | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
225 g | Bondbönor | |
2 clove | Vitlök Vanlig | |
1 tbsp | Olivolja | |
1 pc. | Gul lök | |
0,5 tsp | Salt |
Sätt ugnen på 200 grader.
Pyttipanna: Skala och grovhacka lök och vitlök. Skala och tärna potatis, palsternacka och morötter. Skär bort den grova nedre delen på sidfläsket men spara fettkappan.
Tärna fläsket i lika stora bitar som grönsakerna. (Det går också bra med tärnat bacon). Blanda samman allting på en plåt tillsammans med olja, salt och peppar. Rosta i ugn i ca 30 min tills rotfrukter och fläsk har fått fin färg. Tillsätt bondbönorna de sista 5 min.
Tillbehör: Hetta upp lite olja i en stekpanna och stek äggen som du vill ha dem. Lättstekta eller vändstekta. Salta och peppra efter smak.
Skölj och skär gurkan i stavar.
Servera pyttipannan med stekt ägg, gurkstavar och rödbetor.
Näringsvärde: 660 kcal. 27 g protein, 39 g fett, 45 g kolhydrater.
Photo:
Sofia Törnqvist
1 Svartpeppar Grov Mellanburk 59g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt