Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Tillbehör | ||
800 g | Potatis Amandine | |
1 dl | Pepparrot Färsk | |
0,25 pc. | Aluminiumfolie | |
Fisk | ||
0,5 tsp | Salt | |
0,5 pc. | Gul lök | |
600 g | Koljafile | |
1 tbsp | Smör | |
200 g | Vanliga morötter | |
2,5 dl | Matlagningsvin Vitt | |
100 g | Färskost Örter | |
0,5 pc. | Persilja - färsk | |
2 krm | Vitpeppar Malen |
Tillbehör: Skala och koka potatisen i lättsaltat vatten.
Fisk: Ta bort ev skinn och ben från koljafiléerna. Skär fisken i portionsstora bitar och krydda med salt och peppar. Skala och finhacka löken. Skala och skiva morötterna tunt.
Fräs lök och morot i smör i en stor stekpanna några minuter utan att det tar färg. Häll på vinet och koka upp.
Lägg i fisken och sjud sakta under lock cirka 5 minuter. Lyft upp fisken med hålslev och håll den varm på ett fat under folie.
Tillsätt färskosten i pannan och rör tills den smält. Blanda i finhackad persilja och smaka av med salt och peppar.
Lägg tillbaka fisken i såsen och värm försiktigt. Eller slå såsen över fisken på fatet.
Tillbehör: Skala och riv pepparroten och sila av potatisen.
Servera din kolja med kokt potatis och lite riven pepparrot på toppen.
Näringsvärde: 455 KCAL 39 G PROTEIN 14 G FETT 40 G KOLHYDRATER
Photo:
Linnea Swärd
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
2 Koljafilé MSC Fryst 450g Feldts