Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Sallad | ||
75 g | Romansallat, (0,5 st) | |
1 pc. | Kvisttomater | |
65 g | Citron, (0,5 st) | |
0,25 pc. | Rödlök | |
0,5 pc. | Gurka | |
1 tbsp | Olivolja | |
Tillbehör | ||
3 dl | Basmatiris | |
Kyckling | ||
1 pc. | Tandpetare | |
2 krm | Salt | |
700 g | Färsk kycklingfilé | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
2 dl | Creme Fraiche Fetaost & Tomat |
Sätt ugnen på 200 grader. Tina kycklingen.
Kyckling: Salta och peppra kycklingfiléerna lite lätt. Bred ut ca 1 msk crème fraiche över varje filé. Rulla ihop och fäst med en tandpetare. Lägg rullarna i en smord ugnsfast form och täck kycklingen med resten av crème fraichen. Sätt in i ugnen ca 20 min.
Tillbehör: Koka ris enligt anvisning på förpackningen.
Sallad: Skölj alla salladsingredienser. Strimla salladen och skär gurka och tomat i bitar. Skala och finstrimla rödlöken. Blanda ihop i en skål och ringla över lite olja och pressa över lite citronsaft.
Servera kycklingen med ris och sallad.
Näringsvärde: 582 kcal, 45 g protein, 19 g fett, 56 g kolhydrater.
Photo:
Sanna Livijn Wexell
1 Basmatiris EKO 1kg Garant Eko
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Creme fraiche Fetaost & Tomat Milko