Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Ingefärsvinägrett | ||
1 tsp | Japansk soja | |
2 tbsp | Olivolja, Extra Virgin | |
1 tsp | Honung Flytande | |
2 tbsp | Sesamolja | |
2 tsp | Färsk ingefära | |
2 tbsp | Risvinäger | |
Nudlar | ||
200 g | Edamamebönor | |
1 tbsp | Rapsolja | |
200 g | Glasnudlar | |
500 g | Lövbiff | |
2 tbsp | Sesamfrö |
Tillagning Blanda ihop alla ingredienserna till vinägretten, utom oljorna, som sedan tillsätts sakta i en stråle under vispning tills vinägretten tjocknar.
Värm nudlarna enligt instruktionerna på förpackningen och låt dem rinna av. Stek lövbiffarna snabbt i en stekpanna och strimla dem. Lägg nudlarna i en bunke tillsammans med köttet och två deciliter bönor och häll vinägretten över. Blanda väl.
Lägg upp på tallrikar och garnera med sesamfrön.
Photo:
Ulrika Ekblom
1 Olivolja Extra Vergine EKO 500ml Zeta
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel