Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Tillbehör | ||
0,5 L | Vaniljglass | |
Gino | ||
4 tbsp | Råsocker Strö | |
8 tsp | Färsk ingefära | |
350 g | Chokladkaka Vit | |
200 g | Jordgubbar Färska | |
4 pc. | Banan | |
0,5 pc. | Ananas Färsk | |
4 pc. | Kiwi | |
8 tbsp | Riven kokos | |
40 g | Incabär |
Sätt ugnen på grill (övervärme) 200 grader.
Skär banan, kiwi och ananas i mindre bitar. Skölj och skiva jordgubbarna. Fördela frukten och incabären (5 incabär/gino) i 8 portionsformar och strö över riven ingefära, råsocker och kokosflingor. Toppa med riven vit choklad.
Gratinera i mitten av ugnen med ugnsluckan öppen till chokladen smälter och får en gyllene färg.
Servera tillsammans med vaniljglass.
Photo:
Sanna Livijn Wexell