Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1 krm | Salt | |
50 g | Majsmjöl | |
500 g | Potatis Mjölig | |
100 g | Potatismjöl |
Koka potatisen mjuk i saltat vatten. Pressa eller mosa potatisen och låt den svalna något.
Blanda potatisen med majsmjöl, potatismjöl och salt till en deg. Låt degen vila i 15 minuter.
Rulla till längder och skiva i 1/2 cm tjocka skivor. Eller ta teskedsstora bitar av degen och forma till runda bollar eller avlånga bitar.
Tryck till varje bit lätt med en gaffel och koka i saltat vatten. När gnocchin flyter upp till ytan är den klar.
Servera gärna som en förrätt med smörstekt salvia och smält smör.
Photo:
Christina Sundien
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Potatismjöl 500g Lyckeby Kockens