Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Från ditt skafferi | ||
1 tbsp | Kycklingfond | |
2 tsp | Curry | |
2 krm | Salt | |
2 krm | Chiliflakes | |
Köp hem | ||
1,3 kg | Kycklingben Färska | |
65 g | Färsk bladspenat | |
2 dl | Basmatiris | |
3 tbsp | Tomatpuré | |
3 dl | Vispgrädde |
Värm ugnen till 200 grader.
Lägg spenat och kycklingben i en ugnsfast form.
Mixa ihop grädde, kycklingfond, tomatpuré, curry, chiliflakes och salt i en matberedare/blender. Häll blandningen över kycklingklubborna. Gratinera kycklingen i ca 35-40 min. Kolla med en gaffel att kycklingen är helt klar innan servering.
Koka ris enligt anvisning på förpackningen.
Servera kycklingen med ris och gärna en sallad vid sidan av.
Näringsvärde: 606 kcal, 32 g protein, 29 g fett, 53 g kolhydrater
Photo:
Nurlan Emir
1 Kycklingfond 500ml Touch of Taste
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Chilipeppar Red Hot Flakes 28g Santa Maria
1 Babyspenat Färdigsköljd Klass1
1 Basmatiris EKO 1kg Garant Eko