Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1 dl | Standardmjölk | |
400 g | Nötfärs | |
4 tbsp | Ströbröd | |
0,5 pc. | Gul lök | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
1 tbsp | Smör | |
1 tsp | Salt |
Låt ströbröd, salt och peppar svälla i mjölk.
Riv löken på den finaste sidan av rivjärnet. Arbeta samman nötfärs, lök och ströbrödsmassan till en jämn smet.
Rulla färsen till köttbullar, ett tips är att blöta händerna innan du rullar.
Stek i smör på medelstark värme. När de har fått fin färg så sänker du värmen och eftersteker i ca 5 minuter.
är att blöta händerna innan du rullar.
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt