Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Tillbehör | ||
500 g | Penne | |
Sås | ||
1 tbsp | Olivolja | |
2 dl | Creme Fraiche Naturell | |
0,5 dl | Vatten | |
1 tsp | Basilika - torkad | |
0,5 pc. | Purjolök | |
300 g | Salami pålägg | |
0,5 tsp | Salt | |
2 krm | Svartpeppar Malen | |
1 pc. | Röd Paprika |
Tillbehör: Koka pastan enligt anvisning på paketet.
Sås: Gör pastasåsen under tiden pastan kokar. Skölj och finstrimla purjolöken och skölj och strimla paprikan. Stek i lite olja i en stekpanna tillsammans med basilika tills löken blivit lite genomskinlig.
Ta bort plasten från salamin och skär den i strimlor. Stek korven tillsammans med löken och paprikan i några minuter.
Tillsätt créme fraiche och vatten och låt puttra på låg värme i någon minut. Smaka av med salt och peppar.
Sila av pastan och blanda med salamisåsen. Servera pastan i djupa tallrikar.
Näringsvärde: 679 KCAL 22 G PROTEIN 39 G FETT 57 G KOLHYDRATER
Photo:
Linnea Swärd
1 Pasta Penne Rigate 500g Garant
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria