Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Fisk | ||
1 krm | Svartpeppar Malen | |
1 krm | Salt | |
600 g | Torskfilé | |
140 g | Pesto Grön | |
Svampfräs | ||
1 krm | Salt | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
150 g | Haricot Verts Färsk | |
1 tbsp | Olivolja | |
250 g | Färska champinjoner | |
2 clove | Vitlök Vanlig | |
2 krm | Torkad oregano | |
Parmesanmos | ||
3 dl | Mjölk | |
100 g | Grana Padano | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
1 kg | Potatis Mjölig | |
1 krm | Salt |
Sätt ugnen på 175 grader.
Parmesanmos: Skala potatisen och koka den mjuk i saltat vatten.
Fisk: Lägg fiskfiléerna på en plåt med bakplåtspapper, salta och peppra och bred på peston. Sätt in plåten i ugnen i 15-20 minuter.
Svampfräs: Koka haricots verts i 2 minuter i lättsaltat vatten, spola dem kallt. Skiva champinjonerna och hacka vitlöken. Bryn champinjonerna i olivolja tillsammans med vitlöken. Vänd ner haricots vertsen och smaka av med oregano, salt och peppar.
Parmesanmos: Värm mjölken till strax under kokpunkten. Häll av vattnet från potatisen och mosa potatisen med en gaffel, vispa i mjölken med en ballong- eller elvisp. Riv grana padanon och rör ner den i moset, salta och peppra efter smak.
Servera fisken med parmesanmos och svampfräs.
Retusch: Maddzan Lindblad
Näringsvärde: 754 kcal. 48 g protein, 36 g fett, 55 g kolhydrater.
Photo:
Sanna Livijn Wexell
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Torskfilé Fryst MSC 600g Feldt's