Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Sallad | ||
50 g | Rädisor | |
0,5 pc. | Gurka | |
70 g | Romansallat | |
Bbq-sås | ||
1 pc. | Röd Paprika | |
0,5 tsp | Vitvinsvinäger | |
1 tbsp | Olivolja | |
1 krm | Chiliflakes | |
1 krm | Salt | |
125 g | Körsbärstomater | |
3 tbsp | BBQ-sås Original | |
2 clove | Vitlök Vanlig | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
Tzayspett | ||
500 g | Tzaybitar | |
1 tbsp | Olivolja | |
Potatis | ||
2 tbsp | Olivolja | |
1 krm | Salt | |
700 g | Potatis Fast |
Sätt ugnen på 200 grader.
Potatis: Skölj och halvera potatisen och lägg på en plåt. Tillsätt olja samt salt efter smak. Blanda om ordentligt och rosta i ugnen i ca 30-40 min.
Bbq-sås: Dela paprikan i 4 bitar. Lägg på en plåt med tomater och hela vitlöksklyftor. Ringla över olja och krydda med lite salt och peppar. Rosta i ugnen i 20 min.
Sallad: Skölj och skär sallad, gurka och rädisor i bitar och lägg i en skål.
Bbq-sås: Ta ut de rostade grönsakerna. Ta bort skalet från vitlöken och lägg grönsaker och vitlök i en bunke. Tillsätt bbq-sås, chiliflakes och vinäger och mixa till en slät sås med hjälp av en stavmixer. Smaka av med lite salt.
Tzayspett: Hetta upp olja i en stekpanna och stek spetten i ca 2-3 min på varje sida.
Servera tzayspetten med rostad potatis, bbq-sås och sallad.
Näringsvärde: 569 kcal, 25 g protein, 27 g fett, 54 g kolhydrater.
1 Vitvinsvinäger EKO/KRAV 250ml Garant Eko
1 Chilipeppar Red Hot Flakes 28g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
2 Happy Soy Skewers Fryst Tzay