Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
250 g | Broccoli Färsk | |
0,5 pc. | Zucchini | |
145 g | Soltorkade Tomater | |
1 tsp | Smör | |
1 tbsp | Olivolja | |
1 pc. | Rödlök | |
1,5 dl | Vispgrädde | |
650 g | Kyckling Minutfilé | |
0,5 pc. | Basilika - färsk | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
1 dl | Vatten | |
1 pc. | Röd Paprika | |
1 tbsp | Kycklingfond | |
4 tbsp | Pesto Grön | |
1 clove | Vitlök Vanlig | |
1 krm | Salt |
Kycklinggryta: Skala och hacka löken och finhacka vitlöken. Skär soltorkade tomater, zucchini, broccoli och paprika i mindre bitar. Hetta upp en stor gryta med olivolja och stek allting i några minuter. Krydda med salt och peppar efter smak.
Skär kycklingfiléerna i mindre bitar och stek några minuter i smör i en stekpanna. Krydda med salt och peppar efter smak och lägg ner i grytan.
Tillsätt pesto, kycklingfond och vatten och koka ihop några minuter.
Tillsätt grädde och låt puttra på svag värme i ca 15 minuter. Servera med färsk hackad basilika på toppen.
Näringsvärde: 545 kcal, 38 g protein, 40 g fett, 9 g kolhydrater
Photo:
Sanna Livijn Wexell
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Kycklingfond 500ml Touch of Taste
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt